ΚΥΠΡΟΣ

Στα ύψη η ψυχολογία στο «τριφύλλι»

Στα ύψη η ψυχολογία στο «τριφύλλι»

Στο «τριφύλλι» είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή, που είναι ορισμένος για την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θωμάς Μούσκος.

Ο Κώστας Καϊάφας προετοιμάζει την ομάδα του για την δύσκολη έξοδο και μετά την διακοπή που είχε το πρωτάθλημα, θέλει να οδηγήσει το «τριφύλλι» σε άλλη μια επιτυχία. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι σχετικά με την προσπάθεια της ομάδας για εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Το γεγονός ότι η ομάδα πέρασε τα Κριτήρια Μαρτίου, έχει τονώσει το ηθικό όλων, ενώ οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν μέρος των δεδουλευμένων τους. Παράλληλα, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας (Μίκαελ Ποτέ, Ασίς, Λεάντρο και Γιωργαλλίδης) έκαναν κάλεσμα στον κόσμο για μαζική παρουσία στο γήπεδο.

Οι φίλοι της Ομόνοιας θα έχουν στην διάθεση τους την κεντρική εξέδρα του σταδίου «Αμμόχωστος». Αναμένεται πως θα είναι κατάμεστος ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους φίλους των «πρασίνων» ενώ συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σκέμπρι ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε χθες. Η παρουσία του είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Μαργκάσα και Οικονομίδης και ο τραυματίας Ρούμπιο.

Στη βαθμολογία, η Ομόνοια είναι στην 4η θέση με 43 βαθμούς και ο Ερμής στην 6η με 38.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top