Ληστεία «μαμούθ»- Εκλεψαν κοσμήματα αξίας 57,5 εκατομμυρίων από το σπίτι της κόρης του πρώην αφεντικού της F1

Ληστεία «μαμούθ»- Εκλεψαν κοσμήματα αξίας 57,5 εκατομμυρίων  από το σπίτι της κόρης του πρώην αφεντικού της F1

H Ταμάρα `Eκλστοουν, η κόρη του πρώην αφεντικού της Φόρμουλα Eνα Μπέρνι `Eκλστοουν, έπεσε θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο κοσμήματα αξίας 57,5 εκατομμυρίων ευρώ στη διάρκεια μιας 50λεπτης διάρρηξης, γράφει η εφημερίδα Sun.

 


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ταμπλόιντ, τρεις διαρρήκτες εισέβαλαν την Παρασκευή στο σπίτι της 35χρονης, κοντά στο Hyde Park, κατορθώνοντας να ξεφύγουν από τους φρουρούς ασφαλείας και παραβίασαν χρηματοκιβώτια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Ταμάρα, η οποία είναι μοντέλο, είχε μόλις φύγει από τη χώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων όταν έγινε η διάρρηξη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά ερωτηθείσα για την υπόθεση είπε ότι η αστυνομία κλήθηκε σε οικία του δυτικού Λονδίνου λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα της Παρασκευής για μια υπόθεση διάρρηξης.

"Οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί. Έγινε γνωστό ότι μια ποσότητα μεγάλης αξίας κοσμημάτων είχε κλαπεί. Δεν έγιναν συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται". Κανένα μέλος της οικογένειας `Εκλστοουν δεν ήταν διαθέσιμο να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.