Αναμένεται μέσα στη μέρα η νεκροτομή στη σορό του 54χρονου εργάτη

Αναμένεται μέσα στη μέρα η νεκροτομή στη σορό του 54χρονου εργάτη

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου εργάτη, Γιώργου Γεωργίου από τη Γαλάτα, που καταπλακώθηκε τη Δευτέρα (16/12) από όγκους χώματος ενώ εκτελούσε εργασίες δίπλα από τοίχο αντιστήριξης στον Άγιο Τύχωνα, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί την Τρίτη (17/12), ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ο Γεωργίου ανασύρθηκε νεκρός στις 6.40  το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης  που κράτησε έξι περίπου ώρες,  στην οποία συμμετείχαν μέλη της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης και του Γραφείου επιθεώρησης Εργασίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα , εξειδικευμένος εξοπλισμός και ανιχνευτικά σκυλιά.

Αυτοψία στη σορό διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος οικογενειάρχης, έχασε τη ζωή του, στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE