ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άδειασαν την κουζίνα του E-Hotel

Άδειασαν την κουζίνα του E-Hotel

Μέχρι και τη μηχανή του κιμά έκλεψαν!

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, ότι από το μήνα Δεκέμβριο, που το ξενοδοχείο ήταν κλειστό, κλάπηκε από αυτό, εξοπλισμός κουζίνας και εστιατορίου, συνολικής αξίας 19.300 ευρώ. 

Επιπλέον πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι από το ξενοδοχείο κλάπηκαν έναν φουγάρο, τέσσερα ρεσώ (ειδικός δίσκος φαγητού ο οποίος το διατηρεί ζεστό), μια φριτέζα, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, μηχανή κιμά και ένα πολυμηχάνημα!

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, συνελήφθη χθες το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, 35χρονος. 

Εικάζεται ότι ύποπτος μετέφερε τα κλοπιμαία σταδιακά, καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το ξενοδοχείο ήταν κλειστό από τον μήνα Δεκέμβριο του 2014.  

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top