ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοδαρμός εργάτη από σύζυγο γυναίκας που καταγγέλθηκε με εξώδικο- Για τα περιττώματα του σκύλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοδαρμός εργάτη από σύζυγο γυναίκας που καταγγέλθηκε με εξώδικο- Για τα περιττώματα του σκύλου

Μέρες αγάπης, μέρες γιορτινές, φαίνεται όμως πως το κλίμα των Χριστουγέννων δεν εμπόδισε σύζυγο γυναίκας που καταγγέλθηκε με εξώδικο πρόστιμο να επιτεθεί σε υπάλληλο του Δήμου Γερμασόγειας.

 

Μέσω ανακοίνωσης ο Δήμος παραθέτει τα γεγονότα και καταδικάζει την επίθεση στον οδοκαθαριστή, που ενημέρωσε αρμόδιο λειτουργό ότι η γυναίκα δεν μάζεψε τα περιττώματα του σκύλου της μετά από σχετική παρατήρηση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Δήμος Γερμασόγειας θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια δημότη εις βάρος υπαλλήλου του Δήμου, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα του, με αποτέλεσμα ο οδοκαθαριστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ καλεί την Αστυνομία να παρέμβει άμεσα για την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω προσώπου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στις 17 Δεκεμβρίου 2019 «σε παρατήρηση προς δημότισσα να μαζέψει τα περιττώματα του σκύλου της, αυτή αρνήθηκε και τον διέταξε να τα μαζέψει ο ίδιος, αφού είναι η δουλειά του όπως του ανάφερε».
 
Για το περιστατικό ενημερώθηκε αρμόδιος Λειτουργός του Δήμου για χειρισμό, και εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο, προστίθεται.
 
Αναφέρεται ακολούθως ότι στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης, «ο σύζυγος της, επιτέθηκε στον οδοκαθαριστή του Δήμου, του οποίου προκάλεσε σωματικές κακώσεις και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη».
 
«Αυτές οι ενέργειες είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες» λέει ο Δήμος Γερμασόγειας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι στηρίζει τον οδοκαθαριστή και θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο κατά του παραβάτη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top