ΚΥΠΡΟΣ: Η Ράνια δικαιώθηκε 33 χρόνια μετά- Ποινή φυλάκισης σε 71χρονο που ασέλγησε σε βάρος της- Συγκινούν τα λόγια της

ΚΥΠΡΟΣ: Η Ράνια δικαιώθηκε 33 χρόνια μετά- Ποινή φυλάκισης σε 71χρονο που ασέλγησε σε βάρος της- Συγκινούν τα λόγια της

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 71χρονου από χωριό της Επαρχία Πάφου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης κατά ανήλικης, αδίκημα που διαπράχθηκε μεταξύ 1986 και 1987 και καταγγέλθηκε το 2015.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 71χρονος αντιμετώπιζε επτά κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις.

Ο 71χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη 8/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και σ’ αυτόν επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κάθε μια από τις επτά κατηγορίες, ενώ οι ποινές συντρέχουν και αρχίζουν από σήμερα. 

Τα αδικήματα που βαραίνουν τον 71χρονο διεπράχθησαν το 1986 και 87 όταν η παραπονούμενη, ηλικίας σήμερα 45 ετών, ήταν μόλις 11 ετών. Η καταγγελία από την παραπονούμενη έγινε στην Αστυνομία το 2015.

Η γυναίκα που διαμένει στη Λεμεσό συγκινεί με την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας μετά από επίθεση που δέχθηκε από 4 σκύλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE