ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Παράτολμη» ενέργεια χαρακτήρισε αμερικανός αξιωματούχος την κατάρριψη του Boeing

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Παράτολμη» ενέργεια χαρακτήρισε αμερικανός αξιωματούχος την κατάρριψη του Boeing

Η κατάρριψη από το Ιράν ενός ουκρανικού επιβατικού αεροσκάφους με 176 επιβαίνοντες «ήταν μια φρικτή τραγωδία», δήλωσε το Σάββατο 11/1 ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης Τραμπ μετά την παραδοχή από την Τεχεράνη ότι το κατέρριψε από λάθος.


«Τελικά, το Ιράν έκανε ένα φρικτό λάθος. Οι παράτολμες ενέργειες του Ιράν είχαν για μια ακόμη φορά καταστροφικές συνέπειες», είπε ο αξιωματούχος διατηρώντας την ανωνυμία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE