«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

«Μαινόμενος ταύρος» 50χρονος το πρωί στο Νοσοκομείο Πάφου! Νευρίασε επειδή…

Η ταλαιπωρία στα Νοσοκομεία της Κύπρου είναι καθημερινό φαινόμενο με τους ασθενείς να χρειάζεται να επιδείξουν ψυχραιμία μέχρι να τους παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική φροντίδα. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι από αυτούς είναι πιο…θερμόαιμοι με αποτέλεσμα να προκαλούν επεισόδια

Συνελήφθη το πρωί σήμερα 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και εκνευρισμένος με την αναμονή προκάλεσε φασαρία.

Την στιγμή που αστυνομικός επιχείρησε να τον ηρεμήσει αυτός τους επιτέθηκε .

Μετά τη σύλληψη του ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE