ΠΑΦΟΣ – ΔΟΛ. 31ΧΡΟΝΗΣ: Έσπασε στην ανάκριση ο 42χρονος – Ομολόγησε τον φόνο στους ανακριτές

ΠΑΦΟΣ – ΔΟΛ. 31ΧΡΟΝΗΣ: Έσπασε στην ανάκριση ο 42χρονος – Ομολόγησε τον φόνο στους ανακριτές

Εξελίξεις σημειώθηκαν σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 31χρονης Γκάντα Αλ Νούρι.

Νωρίτερα την Πέμπτη 30/01, ο 42χρονος Σύρος, εν διάστασει σύζυγος της 31χρονης που δολοφονήθηκε την Δευτέρα 20/01, έσπασε κατά την ανακριτική διαδικασία και ομολόγησε το έγκλημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος, ισχυρίστηκε πως, επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε την 31χρονη με άλλο άνδρα και την χτύπησε με μαχαίρι.

Ο ισχυρισμός του αυτός δεν έγινε πιστευτός, αφού η Αστυνομία κατέχει στοιχεία πως εκείνο το βράδυ δεν βρισκόταν κανένας άλλος πέραν της άτυχης γυναίκας και των παιδιών της. 

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του, θόλωσε το μυαλό του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και με αυτό σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.