ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μητσοτάκης: «Μνημόνιο συνεργασίας αλλιώς διακοπή Super League και Grexit»!

Μητσοτάκης: «Μνημόνιο συνεργασίας αλλιώς διακοπή Super League και Grexit»!

 

Με Grexit και διακοπή της Σούπερ Λιγκ αν δεν πέσουν οι τόνοι απείλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

«Προειδοποιώ όσους δυναμιτίζουν κοινωνική ομαλότητα να ξεχάσουν τα σχέδια τους. Η κυβέρνηση έχει τρόπο να προστατέψει την κοινωνία και θα απαντήσει κατάλληλα» τόνισε και πρόσθεσε: Οι ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και οι ιδιοκτήτες τους θα χάσουν τα έξοδα τους. Στην περίπτωση που το αρρωστο κλίμα συνεχιστεί επί μακρον θα αναγκαστούμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Καλύτερα κανένα πρωτάθλημα παρά αυτό πουν έχουμε τωρα».

Επίσης, τόνισε ότι θα καλέσει σε ρόλο… ειρηνοποιού τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να υπογράψουν «μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όπως είπε: «Οι πρόεδροι των 2 ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μνημόνιο σημαίνει κανόνες και διεθνή παρακολούθηση στοιχεία  που στη περίπτωση μας, πρέπει να εισαχθούν και εδώ από την παγκόσμια αθλητική εμπειρία. Με διεθνή βοήθεια θα ξεκινήσει η ανάταξη του αθλήματος».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top