ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαίωση για το ύποπτο περιστατικό - Υποβάλλεται άντρας σε εξετάσεις στο Γ.Νοσοκομείο Λευκωσίας

Επιβεβαίωση για το ύποπτο περιστατικό - Υποβάλλεται άντρας σε εξετάσεις στο Γ.Νοσοκομείο Λευκωσίας

Πλήρης επιβεβαίωση του THEMAONLINE, για υπόπτο περιστατικό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, άντρας βρίσκεται για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Οπως πρώτο το THEMAONLINE έφερε στη δημοσιότητα απο το πρωί, επιβάτης που αφίχθηκε  στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Κάιρο, παρουσίασε υψηλό πυρετο ενώ είχε υψηλούς παλμούς.

Σύμφωνα με το πρώτο μας δημοσίευμα γύρω στις 10:30 το πρωί (31/01) αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας πτήση από το Κάιρο, στην οποία συμμετείχε 22χρονος με συμπτώματα ασθενείας, ο οποίος τις προηγούμενες 14 ημέρες φαίνεται να βρισκόταν στην Σαγκάη

Το περιστατικό επιλήφθηκε νοσηλευτικό προσωπικό του υπουργείου Υγείας που εκτελεί καθήκοντα στον διεθνή αερολιμένα. Αν και ο Ιατρός που τον εξέτασε φέρεται να έκρινε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση με τον κορωνοϊο, εντούτοις νέες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν οτι απο το απόγευμα της Παρασκευής , άντρας βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομειο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περεταίρω εξετάσεις και οπως φαίνεται πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Να θυμίσουμε οτι νωρίτερα το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας με ανακοίνωση του διέψευσε , τις πληροφορίες που ήθελαν να υπάρχει ύποπτο περιστατικό.

Παρ'ολα αυτά, ο άντρας βρίσκεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις αφού αποκλείστηκε το ενδεχόμενο γρίπης Α, απο τα πρώτα συμπτώματα και οι ιατροί μελετούν το ενδεχόμενο για κάποια άλλη ύποπτη ασθένεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top