ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η κάθε Taycan γίνεται πλέον μοναδική στο Porsche Exclusive Manufaktur

Η κάθε Taycan γίνεται πλέον μοναδική στο Porsche Exclusive Manufaktur

Το πρώτο ολοκαίνουριο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο της Porsche είναι χειροποίητο με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και ειδικά πακέτα εξοπλισμού για το εξωτερικό και το εσωτερικό ώστε να επιτυγχάνεται ακόμη υψηλότερος βαθμός εξατομίκευσης.

Οι σημαντικότερες από τις 90 αποκλειστικές επιλογές που προσφέρονται από τη Porsche περιλαμβάνουν το πακέτο Sport Design σε τρεις παραλλαγές και ζάντες Exclusive Design 21 ιντσών με ακτίνες από άνθρακα.


Το Porsche Exclusive Manufaktur της Porsche στο Zuffenhausen έχει επεκτείνει τις δυνατότητές του για να συμπίπτει με την κυκλοφορία της Taycan.. Η ομάδα έχει επίσης αναπτυχθεί με επιπρόσθετους εμπειρογνώμονες για τις τελευταίες πινελιές των οχημάτων.


Το εσωτερικό πακέτο Carbon εμπνέεται από τα αγωνιστικά αυτοκινήτων: μεγάλοι χώροι στις μπροστινές και πίσω πόρτες καθώς και διακοσμητικά στοιχεία στις πλευρές της κεντρικής κονσόλας με ματ φινίρισμα άνθρακα. Το πακέτο accent προσφέρει επίσης μια επιλογή από αντίθεση χρωμάτων στο εσωτερικό, με τις μπροστινές και πίσω πόρτες διακοσμημένες στο εξωτερικό χρώμα. Ο σπορ χαρακτήρας του Taycan τονίζεται από τις ζώνες ασφαλείας που διατίθενται στα χρώματα Blue Graffite, Truffle Brown, Lime Beige, Crayon, Blackberry, Meranti Brown, Slate Grey και Bordeaux Red.


Η προσαρμογή των οχημάτων παραγωγής είναι η βασική αρμοδιότητα του Porsche Exclusive Manufaktur. Βασίζεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ τέλειας χειροτεχνίας και τεχνολογίας για τη δημιουργία εξατομικευμένων οχημάτων για τους πελάτες. Οι 30 εργαζόμενοι του Manufaktur έχουν πρόσβαση σε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα οπτικών και τεχνικών επιλογών προσαρμογής για το εξωτερικό και το εσωτερικό. Στο εξωτερικό, ο φωτισμός, οι τροχοί, καθώς και ο κινητήρας και η μετάδοση κίνησης μπορούν να τροποποιηθούν όπως θέλει ο πελάτες.


Επιπρόσθετα, προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα ειδικών χρωμάτων και υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα, ανθρακονήματα, αλουμίνιο και κομψά ξύλινα τελειώματα για εσωτερικά στοιχεία. Ακόμα και οι επιθυμίες των πελατών που δεν καλύπτονται από τις 600 επιλογές παραγγελίας στο πρόγραμμα προσαρμογής μπορούν να υλοποιηθούν από το Porsche Exclusive Manufaktur για επιλεγμένα μοντέλα.


Εκτός από τα ειδικά αυτοκίνητα πελατών, το Porsche Exclusive Manufaktur κατασκευάζει επίσης περιορισμένες σειρές παραγωγής, όπως η πρόσφατη Exclusive Series 911 Turbo S ενώ εξειδικεύεται στην εξατομίκευση από το 1986. Η παράδοση του σπορ αυτοκινήτου μεταφέρεται με κομψό τρόπο στο μέλλον για τα επερχόμενα μοντέλα, με αυθεντική αναφορά στην ιστορία της Porsche και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top