ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Θωρακίζεται για αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων -Τέσσερα νέα πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Θωρακίζεται για αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων -Τέσσερα νέα πρόσωπα

Η ενίσχυση του τμήματος της Αστυνομίας που έχει -μεταξύ άλλων- ως αποστολή την διερεύνηση υποθέσεων χειραγωγημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, επιχειρείται από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Με τις τελευταίες μεταθέσεις που έγιναν γνωστές εντός της ημέρας (25/02), καθίσταται σαφές πως υπάρχει βούληση για αντιμετώπιση του φαινομένου των προσυνεννοημένων παιχνιδιών, τα οποία στήνονται με στόχο την αποκόμιση κερδών μέσω στοιχήματος.

Τέσσερα στελέχη της Αστυνομία από την Πέμπτη (27/02) αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Γραφείο Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων (υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου). Πρόκειται για δυο λοχίες και αστυφύλακες.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει κάποια αποχώρηση από το εν λόγω γραφείο. Με απλά λόγια, ενισχύεται αριθμητικά.

Πάντως, το θέμα με τον αριθμό των μελών του εν λόγω τμήματος είχε τεθεί προσφάτως. Την πρώτη φορά από τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρο Νεοφυτίδη, στην διευρυμένη σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και τη δεύτερη φορά στη δικαστική διαδικασία για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης σε βάρος των Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Η συνήγορος υπεράσπισης του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου στις 12 Φεβρουαρίου, είχε θέσει σχετικό ερώτημα στον επικεφαλής του γραφείου Κωνσταντίνο Ξάνθου.

Παρουσιάζουμε τη σχετική στιχομυθία:


Δικηγόρος: Γιατί ασχολείστε μόνο τρία άτομα (εξεταστές ΤΑΕ Λευκωσίας) με την υπόθεση αφού είναι τόσο σοβαρή;
Ανακριτής: Δεν υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον άτομα.
Δικηγόρος: Πόσες καταθέσεις την ημέρα μπορείτε να πάρετε;
Ανακριτής: Περίπου 1-20 καταθέσεις.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top