ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Eνώπιον δικαστηρίου ο 55χρονος

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Eνώπιον δικαστηρίου ο 55χρονος

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας προσάγεται ο 55χρονος που συνελήφθη σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση του επεισοδίου στην περιοχή του οδοφράγματος της οδού Λήδρας.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 55χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (29/02), με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης. 


Ο 55χρονος αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια επανασυνελήφθη βάσει νέου δικαστικού εντάλματος για το αδίκημα της παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την άμεση εξέλιξη στην υπό διερεύνηση υπόθεση, που έφερε τη σύλληψη του φερόμενου δράστη, σε  σύντομο χρονικό διάστημα. 

Περαιτέρω, ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους πολίτες και τους λειτουργούς των ΜΜΕ,  που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν ή και συνέδραμαν στο όλο έργο της Αστυνομίας, ως προς τον εντοπισμό και στη σύλληψη του ύποπτου προσώπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top