ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μάχη για ένα εισιτήριο επιστροφής στην Κύπρο πριν από τις 18:00- «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στις εταιρίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μάχη για ένα εισιτήριο επιστροφής στην Κύπρο πριν από τις 18:00- «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στις εταιρίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τις 18:00 της Δευτέρας 16/3 η Κυπριακή Δημοκρατία κλείνει τις πόρτες σε όλους όσοι δεν προσκομίσουν βεβαίωση ότι έχουν εξεταστεί για τον κορωνοϊό και το δείγμα είναι αρνητικό.

Όπως αντιλαμβάνεστε εύκολα, πολλοί συμπατριώτες μας θέλοντας να μην ταλαιπωρηθούν περισσότερο σπεύδουν να αγοράσουν ότι εισιτήριο βρουν, που θα τους επιτρέπει μεν να επιστρέψουν στην Κύπρο, σε καραντίνα δε (έγινε λόγος για ειδικούς χώρους) για 14 ημέρες.

Μεγάλη «μάχη» δόθηκε για εισιτήρια της ΕasyJet που σε έφερναν από την Βρετανία σε Κύπρο πριν τις 18:00 τα οποία έχουν εξαντληθεί.

Παραμένουν τρία  στην τιμή των 200 ευρώ μέχρι αυτή την ώρα (10:40) για πτήση που θα αναχωρήσει από το Λούτον και είναι προγραμματισμένη να φτάσει οριακά στην Πάφο 18:05 (όπως πληροφορούμαστε θα προσγειωθεί 17:55).

Τεράστια είναι η ζήτηση και την πτήση Αθήνα – Λάρνακα (πάντα πριν από τις 18:00 που θα ισχύει το νέο μέτρο) με Blue Air και AEGEAN να έχουν ξεπουλήσει. Διαδικτυακά μόνο στην Cyprus Airways φαίνεται να υπάρχει  «χρυσό» εισιτήριο που πωλείται προς 369 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στην Κύπρο: Ετοίμαζαν διπλή δολοφονία – Έψαχναν «εκτελεστή» στο διαδίκτυο και έπεσαν σε παγίδα

Θρίλερ στην Κύπρο: Ετοίμαζαν διπλή δολοφονία – Έψαχναν «εκτελεστή» στο διαδίκτυο και έπεσαν σε παγίδα

Τρεις αλλοδαποί φέρονται να αναζητούσαν μέσω διαδικτύου εκτελεστή για δύο δολοφονίες στην Κύπρο – Ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθαν σε επαφή ήταν αστυνομικός της Δανίας υπό κάλυψη

BEST OF TOTHEMAONLINE