ΕΛΛΑΔΑ: 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού

 ΕΛΛΑΔΑ:  21 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Καθημερινά αυξάνονται τα κρούσματα στην Ελλάδα και το Παγκόσμιο.

Σε 352 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, μετά την ταυτοποίηση 21 νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με τη ανακοίνωση τη Δευτέρα (16/3) που πραγματοποίησε το ελληνικό Υπουργείο Υγείας και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Εκ των 352 κρουσμάτων, τα 51 δεν έχουν σαφές ιστορικό προέλευσης. Νοσηλεύονται 65 νοσούντες, ενώ 9 είναι διασωληνωμένοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Το 51% των κρουσμάτων είναι άνδρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE