ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Οδηγίες προς ασθενείς από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου

Οδηγίες προς ασθενείς από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του ΓΝ Πάφου

Η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου απηύθυνε έκκληση στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς να επισκέπτονται το νοσοκομείο μόνο για σκοπούς αιμοκάθαρσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση , οι δύο νεφρολόγοι βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό με αποτέλεσμα να παραμένει στο καθήκον ένας νεφρολόγος , με μειωμένο νοσηλευτικό προσωπικό στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης.

Σημειώνεται πως την Μονάδα Αιμοκάθαρσης επισκέπτονται 100 ασθενείς για σκοπούς αιμοκάθαρσης. Οι ασθενείς καλούνται να το δηλώνουν αν παρουσιάσουν πυρετό, βήχα  ή γρίπη να το δηλώνουν.

Ακόμη αναφέρεται πως επιβάλλεται αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής και αυστηρή τήρηση της δίαιτας των νεφροπαθών για να μην χρειάζονται επείγουσες συνεδριάσεις αιμοκάθαρσης.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top