Έσπασε τον πάγκο προπονητής στην Ολλανδία! (VIDEO)

Έσπασε τον πάγκο προπονητής στην Ολλανδία! (VIDEO)

Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχει ένταση, όχι μόνο στο γήπεδο και τις κερκίδες αλλά και στον πάγκο.

Ο κόουτς της Ολλανδικής Μπρέντα, Ρόμπερτ Μάασκαντ, ξέσπασε στον… πάγκο για τους χαμένους βαθμούς της ομάδας του και αποχώρησε με πόνους από το γήπεδο αργότερα.

Μετά το 2-2 στο παιχνίδι με την ουραγό Ντόρντρεχ, η Μπρέντα δεν θα αποφύγει τα πλέι οφ για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Αν βρέθηκε 2-0 μπροστά στο σκορ, γνώρισε την ισοφάριση και ο κόουτς στο πάγκο ήταν έξαλλος! Έριχνε νερό στο χέρι του…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE