ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο αγωνιστής και πολιτευτής Μανώλης Γλέζος

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο αγωνιστής και πολιτευτής Μανώλης Γλέζος

Θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο του μεγάλου και αγέραστου αγωνιστή Μανώλη Γλέζου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος άφησε σήμερα (Δευτέρα 30/03), σε ηλικία 97 ετών την τελευταία του πνοή στις 13.15 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε ήρωας της Εθνικής Αντίστασης. Μαζί με τον Λάκη Σάντα προέβησαν σε μία από τις μεγαλύτερες αντιστασιακές πράξεις κατά την περίοδο του Δευτέρου Πακοσμίου Πολέμου. Την νύχτα της 30ης προς 31ης Μαϊου 1941, κατέβασαν τη σημαία της Ναζιστικής Γερμανίας από τον ιστό του βράχου της Ακρόπολης, στην Αθήνα.

Ο Μανώλης Γλέζος είχε προσφάτως μεταβεί εκ νέου σε νοσοκομείο, αφού είχε για καιρό προβλήματα υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE