Αίγυπτος: 52 πλέον τα θύματα από τον κορωνοϊό, στα 779 τα κρούσματα

Αίγυπτος: 52 πλέον τα θύματα από τον κορωνοϊό, στα 779 τα κρούσματα

Έξι ακόμη άνθρωποι, πέντε Αιγύπτιοι και ένας Ιορδανός, έχασαν τη μάχη με το θάνατο που τους προκάλεσε ο ιός Covid-19 στην Αίγυπτο.

Έτσι, συνολικά 52 είναι πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό στη χώρα του Νείλου.

Παράλληλα, καταγράφηκαν 69 νέα κρούσματα που αφορούν Αιγύπτιους, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 779 άτομα, εκ των οποίων τα 221 άτομα έχουν αναρρώσει και 179 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE