Αίγυπτος: 52 πλέον τα θύματα από τον κορωνοϊό, στα 779 τα κρούσματα

Αίγυπτος: 52 πλέον τα θύματα από τον κορωνοϊό, στα 779 τα κρούσματα

Έξι ακόμη άνθρωποι, πέντε Αιγύπτιοι και ένας Ιορδανός, έχασαν τη μάχη με το θάνατο που τους προκάλεσε ο ιός Covid-19 στην Αίγυπτο.

Έτσι, συνολικά 52 είναι πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό στη χώρα του Νείλου.

Παράλληλα, καταγράφηκαν 69 νέα κρούσματα που αφορούν Αιγύπτιους, με τον συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 779 άτομα, εκ των οποίων τα 221 άτομα έχουν αναρρώσει και 179 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE