Τμ.Μετεωρολογίας: Έρχονται μεμονωμένες καταιγίδες Συννεφιασμένος καιρός μέχρι το Σαββατοκυρίακο

Τμ.Μετεωρολογίας: Έρχονται μεμονωμένες καταιγίδες  Συννεφιασμένος καιρός μέχρι το Σαββατοκυρίακο

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη (8/4) ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά µέχρι το απόγευµα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τις απογευµατινές ώρες αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.