Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Σύμφωνα μ’ αυτές, παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών που μετέβηκαν την Τρίτη (07/04) το βράδυ στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών παρουσιάζοντας συμπτώματα που προσομοίαζαν με αυτά του ιού.
Ασφαλώς, δεν υπήρχε η δυνατότητα λήψης δείγματος απ΄ αυτούς, καθώς αν και έχει επαναληφθεί πολλές φορές η θέση περί μεγάλης ανάγκης διενέργειας όσων πιο πολλών εξετάσεων γίνεται για ανίχνευση του κορωνοϊού, εντούτοις οι αρμόδιες υπηρεσίες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




