ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Κρούσμα κορωνοϊού στις Κεντρικές Φυλακές- Πρόκειται για διαρρήκτη που συνελήφθη την Τρίτη 7/4

ΚΥΠΡΟΣ: Κρούσμα κορωνοϊού στις Κεντρικές Φυλακές- Πρόκειται για διαρρήκτη που συνελήφθη την Τρίτη 7/4

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπως ενημερώνει το Τμήμα Φυλακών σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται, ο κρατούμενος είχε κρατηθεί σε ξεχωριστό χώρο και του διενεργήθηκε τέστ το αποτέλεσμα του οποίου τελικά ήταν θετικό.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για διαρρήκτη που συνελήφθη από την Αστυνομία την Τρίτη 7/4, βρισκόταν σε αστυνομικά κρατητήρια και παραδόθηκε την ίδια μέρα στις Κεντρικές Φυλακες

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων πρόληψης του μεταδοτικού ιού κορωνοϊού, η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών ζήτησε όπως διενεργείται τεστ κορωνοϊού σε όλους τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους προτού εισέλθουν στις Φυλακές από τα Δικαστήρια και τα αστυνομικά κρατητήρια.

Προς το σκοπό αυτό στους νεοεισερχόμενους κρατούμενους που παραδόθηκαν χθες (Τρίτη 7/4) στις Φυλακές από την Αστυνομία, οι οποίοι κρατήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους, και μετά από τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκε χθες, ένας από αυτούς ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός, βρέθηκε απόψε θετικός στο τεστ κορωνοϊού.

Ο εν λόγω κρατούμενος, από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής. Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα και γίνονται ενέργειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για άμεση μεταφορά του εκτός του Τμήματος Φυλακών, σε νοσοκομειακή μονάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top