ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Έκδοση προστίμων σε εκκλησία - Ο Νόμος του Θεού, τα εμβόλια του Bıll Gates και οι αιχμές στον Οικουμενικό Πατριάρχη - VIDEO

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Έκδοση προστίμων σε εκκλησία - Ο Νόμος του Θεού, τα εμβόλια του Bıll Gates και οι αιχμές στον Οικουμενικό Πατριάρχη - VIDEO

Σήμερα Κυριακή (12/04) των Βαϊων, στον ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα Μόρφου, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για να την καθιερωμένη λιτανεία.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο πραγματοποιείται η εν λόγω λιτανεία στο χωριό της Περιστερώνας, όπου και πραγματοποιείτο πανήγυρις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν στον χώρο 7 άτομα, κάποιοι εξ’ αυτών χωρίς την απαραίτητη έγκριση που προβλέπει το διάταγμα. Μετά από συστάσεις της Αστυνομίας, οι 5 αποχώρησαν ενώ οι άλλοι 3 αρνήθηκαν να το πράξουν και έλαβαν το σχετικό πρόστιμο.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Μόρφου σε ομιλία του στηλίτευσε το διάταγμα και την Αστυνομία, λέγοντας ότι ‘λέγεται σύγκρουση καθηκόντων. Το ένα καθήκον είναι ο Νόμος του Θεού, εξηγώντας ότι ο Θεός είπε αυτόν που θα ’ρθει κοντά μου δε θα τον βγάλω έξω‘.

Επιπρόσθετα, διερωτήθηκε αναφερόμενος στον Οικουμενικό Πατριάρχη, ‘από τι κινδυνύουν οι πιστοί; Μήπως και φύγουν από αυτή την πρόσκαιρη ζωή; Κι αν δεν φύγουμε από αυτή την ασθένεια, στη γωνιά του δρόμου μία άλλη μας περιμένει‘, κατέληξε.

Αναφέρθηκε επίσης και στον Bıll Gates, λέγοντας ότι ‘κι αν μας επιτρέψουν τα εμβόλια του Bıll Gates να γεράσουμε, πάλι θα φύγουμε‘.

Δεν δίσταστε δε, να πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ότι ‘η αληθινή, η αθάνατη ζωή, η ωραία ζωή είναι αλλού. Γι ’αυτό γιορτάζουμε το Πάσχα. Γιατί νικήθηκε ο θάνατος και ο νικητής του θανάτου είναι ο Χριστός’.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top