ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην κορυφή της λίστας ο Βέρνερ

Στην κορυφή της λίστας ο Βέρνερ

Τον Τίμο Βέρνερ έχουν στο στόχαστρο τους οι ιθύνοντες των “νερατζούρι” ώστε να αντικαταστήσουν τον “φευγάτο” Λαουτάρο Μαρτίνεθ.

Την ζωή χωρίς τον Αργεντινό αστέρα τους σκέφτονται στην Ίντερ. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι πολύ στην έξοδο και οι ιθύνοντες έχουν τον Τίμο Βέρνερ ως πρώτο στόχο για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Γερμανός άσος έχει πείσει με τις εμφανίσεις του ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα και είναι πλέον από τα πιο “καυτά” ονόματα της Ευρώπης.

Στην κορυφή της λίστα του Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός λοιπόν ήδη ψάχνει τον επόμενο παρτενέρ του Λουκάκου. Ο Βέλγος είχε συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Μαρτίνεθ και ο Κόντε θέλει έναν αντικαταστάτη αντίστοιχου επιπέδου. Ο Βέρνερ έχει αποδείξει με την παρουσία του στην Λειψία ότι σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί.

Ο διεθνής επιθετικός ηγείται της ομάδας του σε Γερμανία και Ευρώπη, έχοντας 27 γκολ και 12 ασίστ σε 36 εμφανίσεις. Είναι άλλωστε ο κύριος λόγος που η Λειψία παραμένει εντός στόχων και σε Μπουντεσλίγκα, αλλά και σε Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον όμως η ομάδα του ίσως να μην μπορεί να τον κρατήσει, καθώς μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Ίντερ θέλει να τον πείσει ότι το “Τζουζέπε Μεάτσα” είναι ο ιδανικός προορισμός γι ‘αυτόν, ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία του. Ο Κόντε θα του παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στόχος άλλωστε της ομάδας είναι η επιστροφή στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και ο Γερμανός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Σίγουρα λοιπόν η απόκτηση του Βέρνερ θα είναι κι ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους συλλόγους, ώστε να γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις της ομάδας. Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Ίντερ. Ο 24χρονος έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν και οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Παρί.

Ο Κόντε όμως μοιάζει αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο “μπαμ” και σκοπεύει να συναντηθεί ο ίδιος με τον παίκτη. Η διοίκηση του έχει παρουσιάσει και τις εναλλακτικές των Ομπαμεγιάνγκ, Μαρσιάλ, Ζιρού και Γιόκιτς. Όμως, ο Ιταλός τεχνικός θέλει πρώτα να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον Βέρνερ.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Στην κορυφή της λίστας ο Βέρνερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top