Πυρκαγιά στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία - Kατασβέστηκε άμεσα

Πυρκαγιά στο γενικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία -  Kατασβέστηκε άμεσα

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (24/04), στο χώρο των πλυντηρίων του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω ηλεκτρικής βλάβης σε ένα από αυτά.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρει ότι η φωτιά έσβησε με την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής δύναμης που συνεχίζει τις έρευνες επιτόπου.
 
Σημειώνεται ότι μεγάλη πυρκαγιά τον περασμένο Φεβρουάριο στο ίδιο νοσοκομείο είχε καταστρέψει μια ολόκληρη πτέρυγα ενώ μόλις πρόσφατα το νοσοκομείο έγινε και πάλι γενικό, όχι μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.