ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προανήγγειλε ότι φεύγει από την Άρσεναλ!

Προανήγγειλε ότι φεύγει από την Άρσεναλ!

Στην Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει για την επόμενη σεζόν ο Ντάνι Θεμπάγιος, παρά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ισπανού άσου.

Στην Μαδρίτη θα επιστρέψει σύντομα ο Θεμπάγιος και αυτή την φορά, φαίνεται πως θα μείνει. Όπως αποκάλυψε ο Ισπανός άσος είναι στα πλάνα του τεχνικού της Ρεάλ για την ερχόμενη σεζόν και θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Επομένως, φαίνεται πως μπαίνουν τέλος στα σενάρια αποχώρησής του πριν καλά καλά αυτά ξεκινήσουν. Υπενθυμίζεται πως εκτός της Άρσεναλ, στην οποία ήταν δανεικός, τον ήθελε και ο Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους.

Παρά το ασταθές ξεκίνημα του δανεισμού του στην Άρσεναλ, ο Θεμπάγιος έδειχνε να ανεβάζει στροφές πριν την διακοπή. Είχε δείξει πως είχε επανέλθει μετά τον τραυματισμό του και είχε συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Κάτι που ασφαλώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τεχνικό του στους “μερένχες”.

“Όταν ήμουν στην Μαδρίτης πριν μερικούς μήνες, μίλησα με τον Ζιντάν. Μου είπε ότι ήταν χαρούμενος που έπαιρνα λεπτά συμμετοχής στην Αγγλία.

Η σχέση μου μαζί του είναι υγιής. Ξέρει ότι χρειαζόμουν παιχνίδια για να είμαι σε ένα καλό επίπεδο και να έχω συνέπεια. Πάντα μου έλεγε ότι το μέλλον μου είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Απλά πρέπει να έχω υπομονη”.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Θεμπάγιος θα μπει στο ροτέισιον της Βασίλισσας για την ερχόμενη σεζόν. Όμως, αρχικά θα έχει δύσκολο έργο. Άλλωστε, η μεσαία γραμμή της ομάδας είναι πληρέστατη και με πολλές λύσεις. Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς και Βαλβέρδε θα είναι όλοι μπροστά του στην ιεραρχία όταν επιστρέψει.

Βέβαια, ο ίδιος δεν αποκλείεται να πάρει αρκετές ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Άλλωστε, ο παίκτης τον οποίο θα “κοντράρει” άμεσα για μία θέση στην 11άδα είναι ο Μόντριτς. Τα στοιχεία του Θεμπάγιος μοιάζουν με αυτά του Κροάτη και λογικά θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει. Άλλωστε, έμπειρος μέσος θα μπαίνει στο 36ο έτος της ηλικίας του την επόμενη σεζόν.

Οπότε, θα χρειάζεται “ανάσες” και ο Θεμπάγιος μοιάζει να είναι αυτός που θα του τις προσφέρει. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Ζιντάν να τον έχει στο νου του ως τον διάδοχο του Κροάτη όταν αυτός αποχωρήσει από την Μαδρίτη το 2021.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Προανήγγειλε ότι φεύγει από την Άρσεναλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top