ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

ΕΚTAKTO: Εντοπίστηκε πτώμα– Το βρήκαν εθελοντές ψάχνοντας για 28χρονο Ε/κ

Εντοπίστηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/04) πτώμα νεαρού άνδρα στην περιοχή Φοντάνα Αμορόσα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε κοντά σε βράχια, από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου.

Ο τελευταίος αγνοείτο από τα μέσα Μαρτίου. Είχε επιστρέψει από τη Βουλγαρία όπου βρισκόταν και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ελέω κορωνοϊού σε εξοχική οικογενειακή οικία στο χωριό Λυσός.

Οι τελευταίες γνωστές κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μαγαζιού της περιοχής, ο Αντωνίου πήγαινε για τροχάδην στον Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE