ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κορωνοϊός: Η PrimeTel προσφέρει 50,000 προστατευτικές μάσκες για τις ανάγκες του Γενικού Συστήματος Υγείας

Κορωνοϊός: Η PrimeTel προσφέρει 50,000 προστατευτικές μάσκες  για τις ανάγκες του Γενικού Συστήματος Υγείας

Η PrimeTel με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες του Γενικού Συστήματος Υγείας και το έργο των υγειονομικών αρχών στην αντιμετώπιση της πανδημίας, προσφέροντας 50,000 προστατευτικές μάσκες με στόχο να βοηθήσει στη μάχη ενάντια στον ιό.

Η εταιρεία, στέκεται πλάι και συνδράμει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που είναι στην πρώτη γραμμή, εκφράζοντας ένα ελάχιστο ευχαριστώ, για όσους ακούραστα προσφέρουν τόσα πολλά, σε όλους εμάς. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι αδιαμφισβήτητη η σημαντική προσφορά και ο καθημερινός αγώνας τους για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.


Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού από την Περιφέρεια Λεμεσού-Πάφου, ο κ. Χρίστος Νικολάου, Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της PrimeTel και δήλωσε σχετικά: «Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την PrimeTel για την καλοσύνη και για την έμπρακτη στήριξη και αποφασιστικότητα να βοηθήσει σε αυτή τη μεγάλη υγειονομική κρίση».
Από την πλευρά του, ο κ. Ερμής Στεφάνου, CEO της PrimeTel δήλωσε: «Στηρίζουμε τους λειτουργούς υγείας και τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Θα είμαστε δίπλα τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία».


Η PrimeTel διαπνέεται διαχρονικά από τις αξίες της αλληλεγγύης και του σεβασμού για τον συνάνθρωπο και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να στηρίξει με κάθε τρόπο την τοπική κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top