Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Θέλει να σπάσει το ρόδι ο Εθνικός!

Ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί τη Δόξα στις 4 μ.μ και θέλει να τη κερδίσει για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα της Άχνας μετρά 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Δόξα και με νέα πρόσωπα στην εντεκάδα πιστεύει στη νίκη. Συγκεκριμένα Βάλντο Σοάρες, Ρομπέρτο Ζουνίνιο και Τόμας Πράγκερ παίρνουν θέση βασικού. 

Από την άλλη ο Τζιούρεφ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Μαμαντού Ουαγκέ και Φαμπιάν Στόλερ. Οι Εντουάρντο Πινσέλι και Χρίστος Πογιατζής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE