ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Famar Ελλάδας παράγει και προσφέρει δωρεάν αντισηπτικά για το Ελληνικό Σύστηµα Υγείας

Η Famar Ελλάδας παράγει και προσφέρει δωρεάν αντισηπτικά για το Ελληνικό Σύστηµα Υγείας

Εξαγοράστηκε πρόσφατα από York Capital Management (York) και Elements Capital Management (ECM).

 

Σε παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων προχωρεί η εταιρεία Famar, που εξαγοράστηκε από την York Capital Management (York) και την Elements Capital Management (ECM). Η Famar έχοντας εξασφαλίσει την σχετική άδεια από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, θα παράσχει δωρεάν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στο Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας, ενώ θα προσφέρει σημαντικές ποσότητες στις κοινότητες γύρω από τα κεντρικά γραφεία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ελλάδα, καθώς και στους υπαλλήλους της FAMAR και τις οικογένειές τους.

Η FAMAR ανέλαβε τη χρηματοδότηση των πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένης της αλκοόλης, καθώς και το κόστος παραγωγής. Υπογραμμίζεται ότι τα προϊόντα θα διανέμονται σε δύο συσκευασίες, μπουκάλια των 400 ml με αντλία και μπουκάλια των 50 ml με καπάκι, ώστε να διευκολύνεται τόσο η επαγγελματική όσο και η ιδιωτική χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σημειώνεται ότι στις 20 Μαρτίου η York Capital Management (York) και η Elements Capital Management (ECM) ολοκλήρωσαν την από κοινού εξαγορά των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Νότια Ευρώπη της εταιρείας FAMAR — ηγέτη στην παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης για τη βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων, ειδών υγείας και καλλυντικών.

Η σημαντική αυτή συναλλαγή συμπεριλαμβάνει τις επιχειρησιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία, καθώς και τις δραστηριότητες διανομής στην Ελλάδα.

Επικεφαλής της νέας εταιρείας έχουν τοποθετηθεί ο Ίαν Κούπερ (CEO - Διευθύνων Σύμβουλος), ο Κώστας Ρεγγής (COO - Γενικός Διευθυντής) και ο Μάρνιξ Μπόργκουτς (προσωρινός CFO - Οικονομικός Διευθυντής). Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου τοποθετήθηκε ο Τζεφ Μορόντ.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της FAMAR: «Η κίνηση αυτή είναι μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την οποία έχουν δεσμευτεί τόσο η νέα διοίκηση όσο και οι ιδιοκτήτες της FAMAR».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top