Συμμετοχή της Κύπρου σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών για συζήτηση επίδρασης κορωνοϊού

Συμμετοχή της Κύπρου σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών για συζήτηση επίδρασης κορωνοϊού

Η Κύπρος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών για συζήτηση της επίδρασης του COVID-19 στις επιχειρησιακές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/5.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΦ η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Αρχηγών Πολεμικής Αεροπορίας 15 χωρών της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αρχηγού Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ (IAF). Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας, Ταξίαρχος (Ι) Γαβριήλ Παττίχης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε από την εξάπλωση του COVID-19 και πως αυτή επηρέασε το αεροπορικό δυναμικό των χωρών αυτών.

Πέραν της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Αρχηγοί Διοίκησης Αεροπορίας του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ιορδανίας, της Κροατίας, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και της Σουηδίας. Επιπλέον, συμμετείχαν οι ΗΠΑ με τον Διοικητή των Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης - Αφρικής (USAFE).

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE