LIKE ONLINE

ToThemaOnline -Vouli.TV: ‘Έξαρση εγκληματικότητας σε κάποιες περιοχές’ - Αποκαλυπτικός ο εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου -VIDEO

ToThemaOnline -Vouli.TV: ‘Έξαρση εγκληματικότητας σε κάποιες περιοχές’ - Αποκαλυπτικός ο εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου -VIDEO

Αποκαλυπτικός ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή Εξ’ Αφορμής που παρουσιάζει ο Χάρης Θεραπής (διευθυντής Vouli.TV).

Απαντώντας σε ερώτημα του ThemaOnline, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «σε κάποιες περιοχές έχουμε εντοπίσει και έχουμε διαπιστώσει έξαρση της εγκληματικότητας» διευκρινίζοντας: «Ειδικότερα στην περιοχή της Πάφου».

Πρόσθεσε ότι αυτό απασχολεί ιδιαίτερα, κι αποκάλυψε ότι «έχει συζητηθεί σήμερα (11/05) στην πρωινή τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας της Αστυνομίας με τους αστυνομικούς διευθυντές».

«Έχουν δοθεί κάποιες οδηγίες ειδικά για την περιοχή της Πάφου, όπως αυξηθεί η περιπολιακή κάλυψη σε συγκεκριμένα σημεία», συμπλήρωσε, δίνοντας το στίγμα ότι θα δοθεί έμφαση και στον τομέα της πρόληψης.

Έσπευσε να τονίσει, βέβαια, ότι έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις, ενώ κατόπιν νέου ερωτήματος που του υποβάλαμε διευκρίνισε ότι τα αδικήματα που έχουν παρατηρηθεί, σχετίζονται με υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών, κλοπές και διαρρήξεις. Έδωσε τέλος τη διαβεβαίωση ότι το αστυνομικό σώμα πράττει τα δέοντα για την διαφύλαξη της ασφάλειας του πολίτη και τον τομέα της πρόληψης.

Ο κ. Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή Εξ Αφορμής και για την υπό διερεύνηση υπόθεση ανθρωποκτονίας στην κοινότητα Κλαυδιά που συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία, με θύμα την 21χρονη Μαρία Χάρπα, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Αναφέρθηκε αναλυτικά, μάλιστα, στο θέμα με τα πρόστιμα για παρακοή των διαταγμάτων στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αποκαλύπτοντας τον ακριβή αριθμό των προστίμων για τα οποία αρμόδια επιτροπή της Αστυνομίας εισηγήθηκε αναστολή.

Δείτε την εκπομπή Εξ Αφορμής:

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top