ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Weetabix μας γεμίζουν ενέργεια και μας κάνουν να νιώθουμε… Super!

Τα Weetabix μας γεμίζουν ενέργεια και μας κάνουν να νιώθουμε… Super!

Όλοι ξέρουμε πως το ξεκίνημα της μέρας μας είναι ίσως το πιο σημαντικό της κομμάτι.

Πόση σημασία δίνουμε, όμως, πραγματικά στο πρωινό μας; Τα Weetabix έρχονται να μας προσφέρουν ένα πραγματικά super πρωινό, που θα δώσει στο σώμα μας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας.

Στη Weetabix είναι αφοσιωμένοι στο να μας προσφέρουν ένα super πρωινό γιατί γνωρίζουν καλά πως είναι σημαντικό να είμαστε super εσωτερικά, για να μπορούμε να είμαστε και super εξωτερικά. Αυτό, άλλωστε, είναι το νέο μήνυμα των Weetabix, Super inside, Super outside, Super you! Τα Weetabix θέλουν να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε τη σημασία μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, πράγμα που βέβαια δεν σημαίνει πως δεν τρώμε τις τροφές που μας αρέσουν. Απλώς, φροντίζουμε να συμπεριλαμβάνουμε στη διατροφή μας περισσότερα από τα «σωστά» τρόφιμα.

Τα Weetabix είναι απαλλαγμένα από τεχνητά χρώματα και αρώματα, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά και είναι φτιαγμένα από 100% δημητριακά ολικής άλεσης. Κάθε μπισκότο Weetabix περιέχει 365 κόκκους σιταριού, και είναι ενισχυμένο με βιταμίνες και μέταλλα. Δύο μόνο Weetabix είναι αρκετά για ένα πλήρες και χορταστικό πρωινό, που μπορούμε να τα απολαύσουμε με αμέτρητους τρόπους: με γάλα, με γιαούρτι, σε smoothie, με την προσθήκη φρούτων ή ότι άλλο επιθυμούμε. Ανακαλύψτε περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε τα Weetabix σας στο Facebook (weetabix.cy) και στο brands.tryfontseriotis.com/weetabix.

Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό στην απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, έτσι η συνεχής διασφάλιση μιας ισορροπημένης διατροφής είναι πολύ σημαντική. Τα Weetabix φροντίζουν ώστε να λάβουμε τις απαραίτητες για τον οργανισμό μας φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και μας κρατούν χορτάτους περισσότερη ώρα, αλλά και τους απαραίτητους υδατάνθρακες, την πιο σημαντική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό μας. Πάνω από το 95% των υδατανθράκων στα Weetabix προέρχονται από πεντανόστιμο σιτάρι ολικής άλεσης, που διατηρεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και δίνει ενέργεια που διαρκεί.

Τα Weetabix φέρνει κοντά σας η εταιρία Tryfon Tseriotis LTD. Η Tryfon Tseriotis έχοντας μια ιστορία πέραν των 100 χρόνων, με βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο. Σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας, η Tryfon Tseriotis LTD προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές, με διαχρονικό της όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των brands της, στη λιανική αγορά στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top