LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα: Aνέβαλε τον γάμο της λίγο πριν την πρόβα νυφικού – VIDEO

Τζούλια Νόβα: Aνέβαλε τον γάμο της λίγο πριν την πρόβα νυφικού – VIDEO

H Τζούλια Νόβα μίλησε για τον γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, αλλά και στη σχέση που έχει εκείνη με τα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε ότι την εβδομάδα που ήταν να κάνει πρόβα νυφικού αναγκάστηκε να αναβάλει τον γάμο της, που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Eίπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day: «Είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω οικογένεια και εγώ, να κάνω ένα παιδάκι, παραπάνω δεν θέλω γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχει τρία αδελφάκια, επειδή ο σύντροφός μου έχει παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Με τα παιδιά του συζύγου μου τα πηγαίνουμε πολύ καλά».

Και τόνισε: «Είχαμε ξεκινήσει να βλέπουμε χώρους δεξιώσεων, κοιτούσαμε προσκλήσεις, μπομπονιέρες… Είχα κλείσει την εβδομάδα που μας κλείσανε στα σπίτια μας με την καραντίνα να κάνω πρόβα νυφικού. Όλο αυτό που συνέβη μας πήγε λίγο πίσω. Θα το μεταφέρουμε για του χρόνου. Ίσως πάει τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο…».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top