ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

25 χρόνια Ανατροπής και Διασάλευσης!

25 χρόνια Ανατροπής και Διασάλευσης!

Ανατρεπτικά, πεισματικά ενάντια στα στερεότυπα, με πάθος και αφοσίωση στη δημιουργικότητα, τα «τρελά» μυαλά της TBWA\Entelia κλείνουν φέτος 25 χρόνια αμέτρητων εμπνευσμένων στιγμών, επιτυχιών και… «Διασάλευσης» στο χώρο της επικοινωνίας!

Με ξεκάθαρες στρατηγικές, όραμα και ιδέες που ανατρέπουν τα δεδομένα της επικοινωνίας, η εταιρεία ανήκει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα παγκοσμίως δίκτυα, την TBWA, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, με 350 γραφεία και 15 χιλιάδες ανθρώπους, έχοντας στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση - Ανατροπή - Όραμα. Κάθε πρόταση, στρατηγική, κίνησή της έχει ως αποκορύφωμα το Disruption (Διασάλευση, Ανατροπή), που ανατρέπει τη συμβατική αλήθεια και τον προκαθορισμένο τρόπο σκέψης… με δείκτη το όραμα για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!

Δεν πρόκειται για μία λέξη ανάμεσα σε πολλές, αλλά για μία ισχυρή φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική που εφαρμόζεται καθημερινά από την TBWA\Entelia, για να δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανάγκη ενός οργανισμού ή εταιρείας. Τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο ανατρεπτικά, δεν σταματά να σχεδιάζει, να εκπλήσσει και να λέει την ιστορία του κάθε brand με ένα καινούργιο και απρόσμενο κάθε φορά τρόπο.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία προσφέρει σ’ ένα μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο χρήσιμα εργαλεία και συνεχείς αναλύσεις που αφορούν τις πιο σημαντικές τάσεις, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Κι αν αναρωτιέται κανείς ακόμη τι είναι το Disruption, μπορούμε να προσθέσουμε ότι είναι η τέχνη τού να υποβάλεις πιο εύστοχες και περισσότερο έξυπνες ερωτήσεις, να προκαλείς τη συμβατική «σοφία» και να ανατρέπεις θεαματικά εικασίες και στοιχειωμένες προκαταλήψεις, με σκοπό να αποκαλύψεις καινούργιες επιχειρηματικές δυνατότητες και ιδέες.

Με αυτά τα δεδομένα, η TBWA\Entelia εδώ και 25 χρόνια δεν παύει να αποδέχεται κάθε πρόκληση, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της και τη γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας της, σε συνεργασία πάντοτε με τα εξειδικευμένα τμήματά της που προσφέρουν υπηρεσίες Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative Production και Public Relations.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Leader & Managing Director της TBWA\Entelia, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, «To πάθος, η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η ανατροπή των στερεοτύπων πηγάζουν πάντοτε μέσα από το Disruption, που μπορεί να είναι μία ιδέα, μία λέξη ή και κάτι που δεν έχουμε δει ή/και ακούσει ξανά. Αναζητώντας το δικό μας μερίδιο μέλλοντος, πορευόμαστε μέσα στις νέες συνθήκες, σε καινοτομίες που απαιτούνται στο χώρο μας και σχεδιάζονται από την εταιρεία μας και το δίκτυό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι πορεύτηκαν και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί μας σε αυτά τα 25 χρόνια, με εμπιστοσύνη... για τα καλύτερα που θα ’ρθουν!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top