ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Απόλλωνα περιμένουν «ΕΜΒΑΣΜΑ» 70 χιλιάδων ευρώ για Σπόλιαριτς!

Στον Απόλλωνα περιμένουν «ΕΜΒΑΣΜΑ» 70 χιλιάδων ευρώ για Σπόλιαριτς!

Σε σχέση με την ανάρτηση της ιστοσελίδας μας νωρίτερα («ΠΑΡΑΞΕΝΗ» πληροφορία για Ματία), δόθηκε συνέχεια από άλλα ΜΜΕ.

Βασικά από την πλευρά της ΑΕΚ, λέχθηκε ότι υπήρχε ειδικός όρος στην περσινή συμφωνία με τον Απόλλωνα, πως αν έγραφε ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ο Σπόλιαριτς, τότε να καταβάλουν στην ομάδα της Λεμεσού και το υπόλοιπο ποσό που συμφωνήθηκε.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Themasports.com, αναφέρουν ότι οι δυο ομάδες συμφώνησαν για το ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ. Η ΑΕΚ κατέβαλε πέρσι 70 χιλιάδες ευρώ, με τη δέσμευση ότι θα καταβάλει φέτος το καλοκαίρι άλλες 70 χιλιάδες.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας λένε, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ, σε πρόσφατη επικοινωνία με τον Απόλλωνα, θέλησε να καταβάλει μικρότερο ποσό από τις 70 χιλιάδες, αλλά δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο οι άνθρωποι των κυανολεύκων.

Πηγή κοντά σε ηγετικά στελέχη του Απόλλωνα, μας έλεγε, ότι δεν έγινε καμία… επιμέρους συμφωνία με την ΑΕΚ για τον αριθμό των συμμετοχών του Ματία Σπόλιαριτς.

 

The post Στον Απόλλωνα περιμένουν «ΕΜΒΑΣΜΑ» 70 χιλιάδων ευρώ για Σπόλιαριτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top