ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις φλόγες αυτοκίνητο στο Καϊμακλί - 'Έπιασε' δουλειά από νωρίς η Πυροσβεστική

Στις φλόγες αυτοκίνητο στο Καϊμακλί - 'Έπιασε' δουλειά από νωρίς η Πυροσβεστική

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αφού μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο η δύναμη ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια εκ των οποίων οι 28 αφορούσαν πυρκαγιές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 3ης  Ιουλίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 4ης  Ιουλίου  2020 ανταποκρίθηκε  σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 28 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις.

  • Ώρα 11.25. Ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στην οδό Φώτη Πίττα στην Έγκωμη. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν από την άφιξη της Π.Υ. από μονή της. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές εξοπλισμός της κουζίνας. Ο ιδιοκτήτης είχε θέσει σε λειτουργία την ηλεκτρική εστία μαγειρέματος κατά λάθος και αναχώρησε από την οικία. Μικρό γκαζάκι υγραερίου (Camping Gas) που βρισκόταν σε αναμμένη ηλεκτρική κεραμική εστία υπερθερμάνθηκε και έκανε έκρηξη.
  • Ώρα 18.55. Ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε διώροφη οικία στην οδό Φιλοκτήτου στην Γεροσκήπου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό  Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.19. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν δύο πολυθρόνες, ρουχισμός και ένα κλιματιστικό στο καθιστικό της οικίας. Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθαν ζημιές η βαφή και ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας. Δεν κινδύνευσε κανένας. Οι ένοικοί ήταν στην βεράντα την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε μικρή συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας (μετασχηματιστή) που ήταν ενωμένη με το κεντρικό πίνακα διανομής ενέργειας μέσα στο καθιστικό της οικίας
  •  Ώρα 05.28. Ανταπόκριση σε πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mazda  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης μέσα στην χονδρική αγορά φθαρτών Λευκωσίας στην οδό Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Καϊμακλίου  με 1 πυροσβεστικό όχημα  με το πλήρωμα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.37.  Το όχημα έπαθε ζημιά στο χώρο της μηχανής. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και  η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό/μηχανικό πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top