ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας: Χαιρετίζουν ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Που θα κυμαίνονται οι τιμές

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας: Χαιρετίζουν ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Που θα κυμαίνονται οι τιμές

Το ΚΕΒΕ και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας χαιρετίζουν τις θετικές εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας.

Ειδικότερα και με αφορμή την ανακοίνωση της Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Νατάσας Πηλείδου ότι η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της ΕΕ ενέκρινε την επιχορήγηση με το ποσό των €6 εκατ., αναφέρουν ότι η υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού θα δημιουργήσει μεγάλα οφέλη και για τις δύο χώρες.

 Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην Υφυπουργό Ναυτιλίας, η οποία κατάφερε να πείσει της ΕΕ να εγκρίνει τη σχετική επιχορήγηση της ακτοπλοϊκής γραμμής.

Ως γνωστό, η ακτοπλοϊκή γραμμή Κύπρου – Ελλάδας αποτελούσε πάγιο αίτημα του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, ο οποίος το έθεσε επανειλημμένα στις δύο κυβερνήσεις.

Το ΚΕΒΕ και ο Σύνδεσμος αναμένουν να προχωρήσουν έγκαιρα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να τεθεί σε λειτουργία η ακτοπλοϊκή σύνδεση το 2021.

Ιδιαίτερα θετικό είναι και το γεγονός ότι το μέγιστο ύψος κομίστρων, εξαιρουμένων των λιμενικών χρεώσεων, θα ανέρχεται σε €50 για μονή διαδρομή σε αεροπορική θέση, σε €80 μετ΄ επιστροφής, σε €80 το άτομο σε μονή καμπίνα και €120 μετ΄  επιστροφής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top