ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ του Τράττου και τα ΔΥΟ ονόματα που ξεχωρίζουν…

Το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ του Τράττου και τα ΔΥΟ ονόματα που ξεχωρίζουν…

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται συζήτηση για τη διαιτησία, με αφορμή τα μαγειρέματα για τη σύσταση της ομάδας που θα κάνει κουμάντο τη νέα σεζόν. 

Σε μια κολοβή χρονιά (ελέω κορωνοϊού), οι γηγενείς διαιτητές δεν έβγαλαν τόσο θετική εικόνα. Γι’ αυτό και ανάγκασαν το “Παλάτι”, να μπει στη διαδικασία να φέρει ξένους.

Ο Τράττος έφυγε λόγω ηλικίας, έχει ενδιαφέρον αν θα φορέσει (οριστικά) κουστούμι και θα λαμβάνει αποφάσεις που θα αφορούν τους πρώην συναδέλφους του.

Μετά τον Λεόντιο, τα τελευταία 3-4 χρόνια, το πιο… αξιόπιστο όνομα ήταν ο Λούκας Σωτηρίου. Έκαμε μερικές “καλακατσούνες” σε μερικά ματς, αλλά δεν μπορεί να λεχθεί ότι χάλασε εντελώς το όνομα του.

Αν θέλει να το κρατήσει ψηλά, θα πρέπει να είναι προσεκτικός τη νέα σεζόν.

Τεράστιες δυνατότητες έχει ο Τιμόθεος Χριστοφή, άμα θέλει περνά απαρατήρητος. Θεωρείται ο πλέον εξελίξιμος, απ’ αυτούς που βγήκαν στον αφρό, τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Είναι περιττό, αλλά θα το επαναλάβω: ένας διαιτητής θεωρείται επιτυχημένος, όταν δεν ασχολείται η κοινή γνώμη (ούτε και οι δημοσιογράφοι) μαζί του.

Π.Χ. 

The post Το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ του Τράττου και τα ΔΥΟ ονόματα που ξεχωρίζουν… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top