ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση 19μηνου βρέφους: Στο δικαστήριο η μητέρα - Θέλει να βλέπει το παιδί

Υπόθεση 19μηνου βρέφους: Στο δικαστήριο η μητέρα - Θέλει να βλέπει το παιδί

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (15/7), η 24χρονη Λετονή μητέρα προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα της να μπορεί να βλέπει το 19μηνο βρέφος που βρέθηκε κακοποιημένο.

Την περασμένη Παρασκευή (10/7), η 24χρονη μητέρα και ο  26χρονος πατέρας του βρέφους, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου όπου εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης του παιδιού από τους γονείς με το οποίο δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν το βρέφος σε απόσταση 500 μέτρων.

Κατά την σημερινή διαδικασία, θα εξεταστεί το αίτημα της μητέρας η οποία θέλει να βλέπει το 19μηνο βρέφος καθώς επίσης και το αίτημα του Γραφείου Ευημερίας για να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού.

Θυμίζουμε ότι οι γονείς του 19μηνου βρέφους συλλήφθηκαν αφού διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε σημάδια κακοποίησης, όπως μώλωπες και εκχυμώσεις, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top