ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα συλλυπητήρια των Κυπριακών ομάδων για τον αδόκητο χαμό του Τζον Παναγή

Τα συλλυπητήρια των Κυπριακών ομάδων για τον αδόκητο χαμό του Τζον Παναγή

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα (24/07) η οικογένεια του Άρη Λεμεσού, αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα, αφού όπως έγινε γνωστό, πέθανε τα ξημερώματα εντελώς ξαφνικά, ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης (Τζον) Παναγή, σε ηλικία 53 χρονών…

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Κυπριακές ομάδες:

Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, πληροφορεί του οπαδούς, φίλους της ομάδας, αλλά και φίλους του ποδοσφαίρου, ότι σήμερα τα ξημερώματα, ο πρόεδρος της ομάδας μας John Panayi, έφυγε από τη ζωή. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι συγκλονισμένη από τη φυγή του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη. Στο καλό μεγάλε ΤΑΞΙΑΡΧΕ! Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση».


 ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Άρη Λεμεσού για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του σωματείου Τζον Παναγή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ομόνοια Λευκωσίας:

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και στα αγαπημένα πρόσωπα του Τζον Παναγή, αλλά και στην οικογένεια του Άρη για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου τους.

Δύναμη και κουράγιο σε όλους.

Αιωνία του η μνήμη».

Ερμής Αραδίππου:

Αλκή Ορόκλινη:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΛΚΗΣ, εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη βαθιά τους θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή.

Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Τζον Παναγή αλλά και του Άρη Λεμεσού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκοπάσει».

Οθέλλος Αθηαίνου:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου Τζον Παναγή, προεδρου του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ που έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΕΚ Λάρνακας:

«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Απόλλων:

«O Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ., ο Γενικός Διευθυντής και ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού Τζον Παναγή, για τον ξαφνικό θάνατο του τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/7.

Αιωνία του η μνήμη!».

Νέα Σαλαμίνα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου του Άρη Τζον Παναγή.

Αιωνία του η μνήμη».

Π.Ο. Ξυλοτύμπου:

«Η Οικογένεια του Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ 2006 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο Φίλο Σωματείο του Άρη Λ. για τον αναπάντεχο θάνατο του Προέδρου του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία του η μνήμη».

 

The post Τα συλλυπητήρια των Κυπριακών ομάδων για τον αδόκητο χαμό του Τζον Παναγή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top