ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… report του ΑΠΟΕΛ – Ο φορτσάτος Τάμαρι, ο κεφάτος Λουντέμο και το… ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας

Το… report του ΑΠΟΕΛ – Ο φορτσάτος Τάμαρι, ο κεφάτος Λουντέμο και το… ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας

Είναι πολύ νωρίς να εξάγουμε τα όποια συμπεράσματα, αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για τα πρώτα δείγματα γραφής του ΑΠΟΕΛ στη φιλική νίκη του επί του Ερμή με 3-0.

Καταρχάς είναι μια νέα ομάδα, ακόμα δεν αποκτήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και από αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστεί διαφορετική. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα στους γαλαζοκιτρίνους, είναι η ανάγκη που έχουν για ένα επιθετικό γκολτζή, ένα επιθετικό που θα στέλνει την μπάλα στα δίκτυα με… μισή ευκαιρία.

Στα πρώτα 45 λεπτά του φιλικού κόντρα στον Ερμή, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, χωρίς να υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα, για αυτό όπως είπε και ο Ελλαδίτης κόουτς, η δεύτερη επιθετική κίνηση που θα κάνουν στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν να είναι προσεχτική, χωρίς να βιάζονται.

Προχωράμε στον Τάμαρι. Ο Ιορδανός «έκλεισε τα αυτιά του» στα όσα ακούγονται και μπήκε… φορτσάτος. Θύμισε τον παλιό καλό Τάμαρι, εκείνον της πρώτης χρονιάς του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα που έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, δεν πρέπει να φεύγει από τη μνήμη μας πως δεν έχει ακόμα πει το «ναι» στην επέκταση με την ομάδα, και ίσως αποχωρήσει.

Θα ήταν… παράλειψη να μην αναφερθεί ο Μάριους Λουντέμο που έδειξε κεφάτος. Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και έδειξε πως μπορεί να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Γένσεν. Πέτυχε δύο γκολ από τα τρία, και… συστήθηκε με το καλημέρα.

Εξάλλου, το είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Είμαι σίγουρος πως κάναμε μια πολύ καλή μεταγραφή», ήταν τα λόγια του Εβρίτη τεχνικού για τον Νορβηγό. Εξαιρετικός ήταν και ο Ράφαελ Σάντος. Κατέβαζε μπάλα, οργάνωνε την άμυνα και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Κύπρο, μοιάζει να προορίζεται για νέος «στυλοβάτης». Ωστόσο, είναι ακόμα νωρίς και για να κριθούν σε… βάθος χρειάζεται χρόνος.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει… μέλλον και αυτό φάνηκε από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του που έπαιξε ώριμα χωρίς φόβο και με πάθος. Όσοι, εργάζονται σκληρά θα ανταμειφθούν, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως ξεκαθάρισε, έχει στο μυαλό του 2-3 νεαρούς που θα συνεχίσουν να βρίσκονται με την πρώτη ομάδα.

Πάντα υπάρχει ένα αλλά, και στην περίπτωση του, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να το αποφύγει, αφού σε ένα μόλις αγώνα δεν βγαίνουν και πολλά συμπεράσματα. Η δουλειά που γίνεται θα πρέπει να φανεί αναλυτικότερα σε μεταγενέστερο στάδιο. Όχι από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι και ειδικά σε περίοδο δοκιμών.

The post Το… report του ΑΠΟΕΛ – Ο φορτσάτος Τάμαρι, ο κεφάτος Λουντέμο και το… ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top