ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Περίπατος» για Κουαρταραρό στη Χερέθ!

«Περίπατος» για Κουαρταραρό στη Χερέθ!

 

Γίνεται κάπως έτσι: αρχικά, ξεκινάς το 2019 στέλνοντας σωρεία από προειδοποιητικές βολές. Κερδίζεις κάνα 2 pole positions για ν’ «ανησυχήσεις» ελαφρώς τα μεγάλα ονόματα, κλείνεις ένα συμβόλαιο με την εργοστασιακή Yamaha για το 2021 πέρα για πέρα δίκαιο και, στην συνέχεια, μόλις ο Μαρκ Μάρκεθ έχει μια τεράστια ατυχία στο πρώτο grand prix του 2020, βγαίνεις στο ολόφωτο προσκήνιο και παραδίδεις μαθήματα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό ακολούθησε μέχρι κεραίας το παραπάνω άτυπο πρόγραμμα και στο τσακισμένο, λόγω κορωνοϊού, φετινό πρωτάθλημα κάνει τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους: ο αναβάτης της Petronas εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πτώση του Μάρκεθ την προηγούμενη εβδομάδα και τη μη συμμετοχή του σήμερα λόγω τραυματισμού, και πήρε τη 2η συνεχόμενη νίκη του στη Χερέθ. Κάπως έτσι, φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, την στιγμή που το απόλυτο φαβορί (αν κι εφόσον αναρρώσει σύντομα…) έχει ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Περίπατος» για Κουαρταραρό στη Χερέθ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top