ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο φιλικό για Ανόρθωση – Θα επιδιώξει να διορθώσει τις… «ανορθογραφίες» ο Τιμούρ

Νέο φιλικό για Ανόρθωση – Θα επιδιώξει να διορθώσει τις… «ανορθογραφίες» ο Τιμούρ

Να διορθώσει τις… “ανορθογραφίες” που παρουσίασε η ομάδα του στο προχθεσινό (25/07) φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα επιχειρήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στο σημερινό (27/07, 18:00) νέο φιλικό τεσ, αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη και πάλι στο γήπεδο των Πλατρών.

Βέβαια, το τελευταίο που ενδιέφερε τον Γεωργιανό τεχνικό στο ματς με την ΑΕΚ ήταν το αποτέλεσμα, όμως σίγουρα περίμενε καλύτερη παρουσία από τους παίκτες του, αν και γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή την περίοδο που η ομάδα ακόμη “μοντάρεται” και οι παίκτες είναι καταπονημένοι από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, οι απαιτήσεις είναι λιγότερες σε σχέση με αυτές που θα έχει από τους ποδοσφαιριστές του όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα περίπου μήνα.

Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να γίνουν και πάλι αρκετές αλλαγές και “πειράματα” από τον Κετσπάγια, ο οποίος περιμένει αν μη τι άλλο, βελτίωση σε κάποιους τομείς, αναγνωρίζοντας βέβαια τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι Νταουσβίλι, Ελουντού, Βργκοτς και Ιωάννου, ενώ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κωστάκης Αρτυματάς. Επίσης, δεν αγωνίστηκε φυσικά ούτε ο Χουσμπάουερ, αφού δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στις προπονήσεις.

Την ερχόμενη Τετάρτη (29/07), η αποστολή της Ανόρθωσης θα επιστρέψει στη Λάρνακα και την Κυριακή (02/08, 19:00), θυμίζουμε ότι η “Κυρία” θα δώσει ένα ακόμη δυνατό τεστ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

The post Νέο φιλικό για Ανόρθωση – Θα επιδιώξει να διορθώσει τις… «ανορθογραφίες» ο Τιμούρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top