ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Βούρου – Ο άνθρωπος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το «DEAL» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Βούρου – Ο άνθρωπος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το «DEAL» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το Gentikoule αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και πως ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή.

Η μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου στον ΟΦΗ ολοκληρώνεται σήμερα με την κάθοδο του παίκτη στο Ηράκλειο και τις ανακοινώσεις που ακολουθούν μέσα στην ημέρα. Μια μεταγραφή που πήρε πάνω του 100% ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αφού χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να πείσει την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να προχωρήσει σε ένα deal που δεν κόστισε ούτε… ένα ευρώ στον ΟΦΗ που κατάφερε να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που είχε συμβόλαιο σε ισχύ και για τον οποίο οι Κύπριοι δεν ήταν διατεθειμένοι να τον “χαρίσουν”.

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Πραξιτέλη Βούρο χρονολογούνται από τις αρχές του Ιουνίου, πριν καν ξεκινήσουν τα play offs καθώς ο 25χρονος αποτελούσε τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Ο Σαμαράς μίλησε αρκετές φορές με τον Βούρο που μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του να αποχωρήσει από την Κύπρο για προσωπικούς λόγους, δέχτηκε αρκετό πρέσινγκ από τον Παναθηναϊκό – όπως καταμαρτυρούν και τα “πράσινα” ρεπορτάζ – με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ να του εξηγεί αναλυτικά το πρότζεκτ στο club αλλά και την σημασία του ρόλου που θα έχει στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σαμαράς και Βούρος συμφώνησαν προφορικά πριν από δύο εβδομάδες και αφού ο τελευταίος αντιλήφθηκε πόσο μεγάλο step up θα αποτελέσει για εκείνον η παρουσία του στον ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια αλλά και το πως μπορεί να γίνει διεθνής μέσω της ομάδας.

Μετά την οριστική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Σαμαράς ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με το ΑΠΟΕΛ συνομιλώντας προσωπικά με τον ισχυρό άνδρα του club Πρόδρομο Πετρίδη. Αρχικά οι Κύπριοι φάνηκαν ανένδοτοι για την παραχώρηση του Πραξιτέλη Βούρου χωρίς να πάρουν οικονομικά ανταλλάγματα μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα όταν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Γιώργο Σαμαρά να φτάνει σε οριστική συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να πούμε πως σημαντικό ρόλο στο happy end της μεταγραφής, που στον ΟΦΗ δεν το άφησαν να συρθεί σε σήριαλ με αποτέλεσμα να το “τελειώσουν” αμέσως, έπαιξε και ο σεβασμός και το κύρος του ονόματος του Γιώργου Σαμαρά. Μια μεταγραφή που έχει την δική του προσωπική σφραγίδα από την αρχή μέχρι και το τέλος αυτής της πορείας.

Πραξιτέλης Βούρος: Μεταγραφή με την “σφραγίδα” του Γιώργου Σαμαρά

Πηγή: www.gentikoule.gr

The post Το παρασκήνιο της μεταγραφής Βούρου – Ο άνθρωπος που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το «DEAL» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top