ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφική ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα – Γράφουν ότι προτάθηκε

Μεταγραφική ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα – Γράφουν ότι προτάθηκε

Η Ελλαδική ιστοσελίδα Gazzetta.gr αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιάννης Γιαννιώτας, έχει προταθεί στον Άρη αλλά και σε υπόλοιπες ομάδες της Super League. Μια εξ’ αυτών είναι ο ΟΦΗ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, η περίπτωση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα των «κίτρινων», αλλά και άλλων ομάδων της κατηγορίας

Ένας παλιός «γνώριμος» βρίσκεται στη μεταγραφική «εξίσωση» του Αρη. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έφυγε το 2013 από τους «κίτρινους»  με προορισμό τον Ολυμπιακό και έκτοτε έχει παίξει σε Φορτούντα Ντίσελντορφ, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Βαγιαδολίδ, ΑΕΚ και πέρσι ήταν στον Απόλλωνα Λεμεσού (16 συμμετοχές/3 γκολ).
Ο 27χρονος ακραίος έχει μεν συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με την κυπριακή ομάδα, όμως υπάρχει όρος πως μπορεί να το «σπάσει» με ένα μικρό αντίτιμο και έχει προταθεί. Όπως και σε άλλες ομάδες της Super League (π.χ. ΟΦΗ). Η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».

The post Μεταγραφική ΕΞΕΛΙΞΗ με Γιαννιώτα – Γράφουν ότι προτάθηκε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top