ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε το «δεξί χέρι» του Γκουαρντιόλα!

Ανακοίνωσε το «δεξί χέρι» του Γκουαρντιόλα!

 

Αφού πρώτα συζήτησε με τους Πορτογάλους, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Κάρλος Καρβαλιάλ και την παλιά δόξα του ισπανικού ποδοσφαίρου, Φερνάντο Ιέρο η Φλαμένγκο έκανε την έκπληξη σε ότι αφορά τον διάδοχο του Ζόρζε Ζεσούς στο τιμόνι του συλλόγου.

Κι αυτό γιατί η σκυτάλη περνάει στα χέρια του 58χρονου Ντομενέκ Τόρεντ, που υπήρξε το δεξί χέρι του Πεπ Γκουαρντιόλα σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όμως απέτυχε στην βραχύβια πρώτη του προπονητική απόπειρα στην New York City Fc του MLS.

Ο Τόρεντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φλαμένγκο ως τον Δεκέμβριο του 2021 και θα προσπαθήσει να φέρει στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας, την φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που αποτελεί σήμα κατατεθέν των ομάδων του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ανακοίνωσε το «δεξί χέρι» του Γκουαρντιόλα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top