ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένας Ρονάλντο δεν έφτανε και η Λιόν έκανε το… «θαύμα»!

Ένας Ρονάλντο δεν έφτανε και η Λιόν έκανε το… «θαύμα»!

Η Λιόν των… θαυμάτων!

Παρά την ήττα της με 2-1 από τη Γιουβέντους, οι Γάλλοι πήραν μεγάλη πρόκριση στους «8» του Champions League, με τον Κριστιάνο να προσπαθεί μόνος του για την ανατροπή.

Αν περίμενε κανείς από τη Γιουβέντους να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγα 24ωρα, διαφοροποιώντας την κακή της εικόνα στο πρωτάθλημα, τότε μάλλον δεν είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Το καλό για τη Λιόν είναι ότι είχε ίδια εικόνα της τραγικής Γιούβε του Μαουρίτσιο Σάρι και απόλυτα δίκαια πανηγυρίζει την πρόκριση της στους «8» του Champions League, κλείνοντας εισιτήρια για Πορτογαλία όπου θα γίνει το Final-8.

Μπορεί οι Γάλλοι να ηττήθηκαν 2-1 από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά με όπλο τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς, έριξε στο καναβάτσο τους «μπιανκονέρι» που πλέον αναζητούν ευθύνες του φετινού φιάσκου στη διοργάνωση και πιθανότατα νέο προπονητή, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι προ της εξόδου.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, η Γιουβέντους όπως ήταν λογικό μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ώστε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά μόλις στο 10’ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού ο Αουάρ έπεσε στο έδαφος, ο Τσβάιερ είδε (ανύπαρκτο) πέναλτι στην αρχή της φάσης από τον Μπερναρντέσκι (κι όχι στο τάκλιν του Μπεντανκούρ) και ο Ντεπάι στο 12’ άνοιξε το σκορ.

Αυτή η απρόσμενη για τη Γιουβέντους εξέλιξη, έφερε πανικό στους γηπεδούχους, που δεν μπορούσαν να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά τελικά και πάλι ο Τσβάιερ έγινε ο πρωταγωνιστής του ματς.

Ο Πιάνιτς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντεπάι που ήταν κολλημένο στο σώμα του, αλλά τελικά δόθηκε πέναλτι. Εκτελεστής φυσικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ισοφάρισε σε 1-1 στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους ναι μεν ήθελε να «πολιορκήσει» την άμυνα της Λιόν, αλλά δεν μπορούσε, αφού τα προβλήματα χημείας υπάρχουν και την ίδια ώρα οι Γάλλοι ήταν σε εξαιρετική αμυντική κατάσταση. Για να σημειωθεί γκολ, θα έπρεπε να συμβεί κάτι… μαγικό και τελικά αυτό έγινε.

Ο Κριστιάνο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έφερε την μπάλα στο… κακό του πόδι το αριστερό και εκτέλεσε τον Λόπες, διαμορφώνοντας το 2-1.

Στη συνέχεια, όσο και να ήθελε η Γιουβέντους δεν… μπορούσε να απειλήσει σοβαρά. Ο Κριστιάνο φαινόταν να παίζει μόνος του, ο Ντιμπάλα μπήκε και αντικαταστάθηκε άμεσα, αφού ήταν φανερά ανέτοιμος και ξανατραυματίστηκε και τελικά η Λιόν απολύτως δίκαια θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-3-3): Σέζνι – Κουαδράδο (70’ Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο – Πιάνιτς (60’ Ράμσεϊ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ – Κ. Ρονάλντο, Ιγουαΐν, Μπερναρντέσκι (70’ Ντιμπάλα, 84’ Ολιβιέρι).

ΛΙΟΝ (3-1-4-2): Λόπες – Ντεναγέρ (61’ Αντερσεν), Μαρσέλο, Μαρσάλ – Γκιμαράες – Ντιμπουά, Κακερέ, Αουάρ (90’+1’ Μέντες), Κορνέ – Ντεπάι (67’ Ντεμπελέ), Εκαμπί (67’ Αντελαΐντ).

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ένας Ρονάλντο δεν έφτανε και η Λιόν έκανε το… «θαύμα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top