Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα

Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα

Στη Σαμπουρτάλο από την Γεωργία συνεχίζει την καριέρα του, ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο 30χρονος εξτρέμ από το Καμερούν είχε επιστρέψει στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2019 και μετά τον υποβιβασμό των «κυανέρυθρων» έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπουμάλ συνεχίσει στην Σαμπουρτάλο από την Γεωργία, η οποία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 1ου Προκριματικού Γύρου του Europa League τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Αφρικανός κατά σειρά αγωνίστηκε σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Επίσης έπαιξε στην Κίνα και στην Ιαπωνία, ενώ είχε επιστρέψει στον Πανιώνιο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Συμφώνησε και ετοιμάζεται για… Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE